Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
18. 1. 2016 17:10
11. 1. 2016 16:24
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.
dukatove_buchticky_-_crisp_01…
dukatove_buchticky_-_crisp…
11. 1. 2016 16:11
11. 1. 2016 08:04
11. 1. 2016 06:26
10. 1. 2016 21:48
buchty_-_crisp_001a…
10. 1. 2016 20:40
10. 1. 2016 19:46
10. 1. 2016 19:36
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!
10. 1. 2016 19:36
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří
10. 1. 2016 19:00
10. 1. 2016 18:38
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....
10. 1. 2016 17:15
10. 1. 2016 14:31
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....
10. 1. 2016 13:51
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.
1 2 3 Další