Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kategorie "Multifunkční trouba"

Kategorii CRISP zatím zavádět nebudeme. Snažíme se vždy najít ideální kompromis mezi tím, aby na Topreceptech byly zajímavé funkce a možnosti, zároveň ale aby tu nebylo příliš funkcí, které využije jen třeba 0,01% návštěvníků a drtivou většinu tak bude jen plést a znepřehledňovat web. Kategorie CRISP si myslím, že by bylo právě něco, co by využilo mizivé procento návštěvníků.

;-) Foto k buchtičkám - už nevím, jak dlouho jsem je pekla, ale asi více než 10 minut, a to je moc !!! Znovu jsem je už nezkoušela.
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.

spagetka: :-! U buchtiček pozor na čas !!! Jednou jsem je zkoušela a chtěla jsem je mít krásně červené. Byly sice moc dobré, ale jen hned po sundání z plechu - druhý den jsem s nimi mohla zabíjet ! :-D

Nadja: Díky za tip, už dlouho slibuju buchtičky se šódó, jelikož já je zrovna nemusím, upekla bych jen pár buchtiček pro jednoho. Na to by se Crisp dobře hodil, na co rozpalovat troubu, i když remosku mám taky, ale tady mě láká ten crispík :-D;-) jen ten krém upravit pro dia, ale myslím, že něco najdu ;-)

Nadja: no vida, buchty by mě dělat na crispu nenapadlo, super:-):yes:

maris: buchty na crispu jsem dělala a povedly se

maris: Teď jsi uhodila hřebíček na hlavičku;-)

jarda Kadic: buchty můžeš upéct, ale nebudou krásné vypečené, ale jen bledé, nevzhledné, proto je asi v MT nikdo nedělá:-)), ale mezi námi - buchty bych nedělala ani na Crispu:-)), ty chtějí klasickou troubu nebo i remosku. ;-):-)

Tak upeč bez funkce crisp v troubě buchty:no:
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!

A já bych třeba kategorii "zvěřinu" uvítala;-)je tu na ní už dost receptů a když přijde někdo nový,tak hned nemůže vědět,že to má hledat pod "jiné maso",že je drahá to jsou i různá jiná masa,třeba pravá svíčková,nebo losos taky není zrovna levná záležitost;-)
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří;-)

Všechno, co jde na Crispu, jde i v normální MT, jen např. pizza není dozlatova. Funkce Crisp dodá připravovanému pokrmu i barvu, což normální mikrovlny neumí.

S kategorií “divočina “ bych problémy neměl,je zbytečná,otevřu si kategorii “jiné maso“ a je to;-)
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....;-)

maris: samozřejmě každý má jiné priority, co se surovin a přípravy týká. Já zase zvěřinu dělám jen výjimečně - v obchodě je příliš drahá a jinak se k ní nedostanu, nemám žádného myslivce, od kterého bych ji mohla získat. Ale určitě by si vlastní kategorii zasloužila.

Nadja: já jsem dostala kuchařku psanou.:yes: Jenomže tady nejde v podstatě o recepty, ale o návod :-)). Mám Whirpool s crispem doma i na chatě, liší se velikostí, MT nejsou stejný typ, talíře jsou taky odlišné velikostí a proto se liší uvedené doby u receptů. V tom případě by bylo nutné psát velikost talíře.:-S, kdybys to chtěla přesně. Crisp zase tak nová technologie není, samozřejmě v porovnání s troubou nebo i s tou remoskou ano, ale myslím, že se rozhodně masově jako ta remoska nerozšíří. Každý by měl napsat Crisp přímo do názvu, ale nikde nemáš záruku, že kdyby tady byla kategorie nebo podkategorie Crisp, že to tam lidi budou dávat a že to tam někdo bude hledat :-)) To si nevybereš;-):-)). Takže - mně je to celkem jedno, ale vidím to jako zbytečné ;-):-)), ale když admini budou pro, tak proč ne:-)
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....

maris: bylo by, kdyby každý, kdo přidává rcp dělaný na crispu, to skutečmě do názvu dal. Např. Špagi to teď přidávala do názvů svých starších receptů.
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli