Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 12 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 6 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
18. 1. 2016 17:10
11. 1. 2016 16:24
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.
dukatove_buchticky_-_crisp_01…
dukatove_buchticky_-_crisp…
11. 1. 2016 16:11
11. 1. 2016 08:04
11. 1. 2016 06:26
10. 1. 2016 21:48
buchty_-_crisp_001a…
10. 1. 2016 20:40
10. 1. 2016 19:46
10. 1. 2016 19:36
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!
10. 1. 2016 19:36
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří
10. 1. 2016 19:00
10. 1. 2016 18:38
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....
10. 1. 2016 17:15
10. 1. 2016 14:31
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....
10. 1. 2016 13:51
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.
1 2 3 Další