Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 18 minutami
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 14 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe mrazit jahody? Skvělou vychytávkou je obyčejný pečicí papír
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
3. 9. 2010 19:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 21:07
2. 9. 2010 20:43
2. 9. 2010 19:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 21:20
20. 8. 2010 10:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 09:40
20. 8. 2010 09:14
19. 8. 2010 22:01
19. 8. 2010 15:53
19. 8. 2010 12:33
19. 8. 2010 12:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 11:46
19. 8. 2010 10:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2