Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 23 hodinami
„Mleté maso “ Nadja, 7. 6. 2024 10:09
Poslední příspěvky
„Hezky sobotni vecer, vcera jsem nevarila, varila…“ hazel, před 11 minutami
„Hezké sobotní odpoledne dnes k obědu kuřecí wrapy s…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Peknú sobotu vám želám. Ja som si dnes uvarila len rýchlu…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 2 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přečtěte si Zobrazit více
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Karel IV. miloval paštiku a francouzské lahůdky. Octem a kořením se v jeho kuchyni nešetřilo
3. 9. 2010 19:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 21:07
2. 9. 2010 20:43
2. 9. 2010 19:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 21:20
20. 8. 2010 10:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 09:40
20. 8. 2010 09:14
19. 8. 2010 22:01
19. 8. 2010 15:53
19. 8. 2010 12:33
19. 8. 2010 12:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 11:46
19. 8. 2010 10:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2