Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas bude cockovy salat a k tomu vajicko.…“ hazel, před 5 hodinami
„magdalenka: Já ji ještě pěkně opeču, až do červena, pak má…“ Veronika.Hrozna, před 5 hodinami
„tara23: pridávam fotku, pri týchto rec. som dala ako…“ magdalenka, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 15 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 18 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
7. 10. 2011 15:30
7. 10. 2011 14:19
7. 10. 2011 13:44
5. 10. 2011 01:23
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
Špekové knedlíky zásadně vařím na páře.
Bramborové vařím ve vodě nebo na páře - zkoušela jsem i v mikrovlnce, ale tam se mi nevedou, jsou na povrchu tuhé, okoralé.
A chlupaté knedlíky, či spíše noky vařím ve vodě. Je třeba zavařit 1 nok na zkoušku a v případě, že se rozvaří, přidat ještě mouku a znovu vyzkoušet.
Tak ať se Ti zadaří!
27. 9. 2011 09:23
27. 9. 2011 04:36
S pařákem zkušenost nemám, ale určitě vyzkouším, je to dobrý nápad
Nevzdávej a klidně se ptej i na blbosti
Jo a i moje dnes již 90.letá mamka se mi kdysi přiznala, jak "vorala" knedle, než se je naučila ke spokojenosti mého tatínka, fakt nejsi sama
26. 9. 2011 23:31
Souhlasím, že kupované knedlíky nejsou většinou valné kvality - kynuté bývají vyhnané práškem a pak se na talíři úplně rozmáčí a bramborové přesně odpovídají Tvému popisu...
Pokud by to bylo jen to rozváření, tak u kynutých by to mohlo být příliš dlouhým kynutím před vařením a u bramborových je to možná nedostatek škrobu v bramborách, dlouhým vařením, nebo se nedávají ihned po dotvarování do vroucí vody a těsto tak řídne. Nevím, jsou to jen mé dohady.... Možná, že děláš všechno tak, jak se to má a zakopaný pes je někde jinde.
Nejsem nějak velkou odbornicí přes knedlíky, ale určitě to i s ostatními kuchařkami zkusíme dát dohromady. Ozvi se....
25. 9. 2011 19:39
25. 9. 2011 17:43
25. 9. 2011 17:07
25. 9. 2011 16:57
Předchozí 1 2