Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 8 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
26. 3. 2014 19:57
26. 3. 2014 19:42
26. 3. 2014 18:12
Potom práca tých, čo varia, nádherne fotia, aby tu tak prezentovali svoju prácu, akosi stráca zmysel.
26. 3. 2014 17:30
26. 3. 2014 16:57
Kdyz nekdo nevi oc jde, pouzije Google, ktery mu orig. korbacik ukaze(foto), vysvetli a dokonce i nauci jak ho vyrobit. Coz mozna mel udelat i p.Hruska, nez uverejnil tento svuj radoby korbacik, kt. bude neomylne chutnat jako mozzarella, coz je 1.mistifikace, protoze jeho chut je ve skutecnosti hodne odlisna.
A tvrdi-li nekdo,ze se tady vede diskuze jako ve slepicarne, myli se. Toto je diskuze o podstate veci, ktere vedou logicky uvazujici lide se slepicemi, ze pribinka?
Co se tyce ilustrativni fotografie, postacil by odkaz ne foto koupeneho vyrobku s vyuzenym pravym korbacikem, coz je jen dalsi mistifikace.
26. 3. 2014 15:48
Práve preto topky navštevujeme a ostávame tu, že sú iné ako niektoré ďalšie weby o varení.
26. 3. 2014 14:24
26. 3. 2014 14:08
Co se týče pana Hrušky, je jasné, že pouze čerpá recepty z netu, i odsud, a prezentuje je jako svoje. Já jeho pořadještě neviděla a ani se na jeho shlédnutí nechystám, zas se z " nikoho" stal " někdo ".
26. 3. 2014 13:31
Já jsem napsal, že bych tu ilustrační fotku byl schopen akceptovat a hned řeknu proč. Vůbec jsem totiž netušil, jak vypadá korbáčik a fotku jsem si musel najít jinde. Z toho plyne, že bych jako kuchař amatér rád viděl, jak to má zhruba vypadat a při přípravě pokrmu by mi to pomohlo. A to je to, oč tu vlastně jde. No a až to někdo vyfotí podle receptu, tak se ilustrační fotka může smazat.
Tím neříkám, že se má dát ilustrační fotka k vařeným bramborám. Tam asi každý ví, jak vypadají.
Pěkných fotek jídel si vážíme a jsme za ně vděční. I díky nim jsou topRecepty tak oblíbené. Zároveñ předpokládám, že vaříte a fotíte hlavně proto, že vás to baví a ne proto, že vás k tomu nutíme.
Co se týče autorství zmíněného receptu., tak pan Hruška nebude původním autorem receptu, někde ho našel.
26. 3. 2014 11:57
Rozumiem dobre, že vlastne netreba pripravovať a fotiť jedlá, ktoré fotku nemajú ? Že stačí pridať niečo podobné, alebo odfotiť kúpené jedlo a pripísať pod to "ilustračná fotka" ?
Že možem odpísať recept z hocikade bez uvedenia zdroja, lebo každý má ten recept odniekiaľ a je mizivé percento receptov, ktoré sú vymyslené autorom ?
Som z toho zmetená...nechápem.
Předchozí 1 2 3 4