Korbáčik
Korbáčik je typ polotvrdého pleteného velmi slaného sýra, původem z horských oblastí Oravy na severu Slovenska. Prodává se ve dvou hlavních variantách - přírodní a uzený. Je velmi oblíbenou součástí různých pohoštění.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Korbáčik je typ polotvrdého pleteného velmi slaného sýra, původem z horských oblastí Oravy na severu Slovenska. Prodává se ve dvou hlavních variantách - přírodní a uzený. Je velmi oblíbenou součástí různých pohoštění.
Amarant neboli laskavec je prastará plodina. Jedná se o jednoletou teplomilnou rostlinu, která se v… Číst dál
Amaretto je italský likér, ochucený mandlemi. Setkáme se s ním ve více variantách, bohužel ne… Číst dál
Amur je kaprovitá ryba, u nás nepůvodního druhu. Byla k nám dovezena z důvodu rostlinožravosti, za… Číst dál
Ananas je oblíbené tropické ovoce, které konzumujeme v čerstvém stavu, kompotované, nebo ve formě… Číst dál
Ančovičky jsou vžitým termínem pro sardelky, to znamená mořské rybky, které dorůstají délky 10 - 15… Číst dál
Srstka angrešt nebo srstka obecná je oblíbený zahradní keř, známý pod názvem angrešt. Od tohoto… Číst dál
Slovo espuma lze zjednodušeně přeložit jako pěna. Je podobná známé mouse pěně, využívá však méně… Číst dál
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Co je to raclette a jak ho připravit? Rozpečený sýr s oblíbenými pochutinami vás nadchne
Znáte Mug cake? Tento koláč v hrníčku připravíte opravdu bleskově, během pěti minut ho můžete servírovat s lahodnou kávou
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů