Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí

Křupavý bramborák naplněný masovou směsí se zeleninou úplně láká k zasednutí ke stolu. Přitom toto jídlo není z nejpracnějších. Můžete využít i zbylé pečené maso a zeleninu dát podle toho, kterou doma máte.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

11. 5. 2024 09:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie25 858 kJ / 6 180 kcal
Bílkoviny176,56 g
Tuky56,06 g
Vláknina451,24 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 12,99 g
Sůl32,17 g
Sacharidy1 017,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Strouhanku si dělám sama z tvrdých rohlíků a zbyla mi v sáčku smíchaná s krupičkou po obalování květáku. Přidala jsem ji do bramboráků a byly díky krupičce úžasně křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 5. 2024 19:10

magdalenka: :-) Děkuji za komentář, jsem ráda, že jsi měla inspiraci :-K krásný večer, měj se hezky ..

magdalenka magdalenka

13. 5. 2024 17:56

Dnes som podobne kúzlila - od včera ostalo pečené kuracie stehno, ohriate na druhý deň akosi nechutí. S podobnou zmesou ako v recepte bramboráčky chutia veľmi dobre.

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 5. 2024 16:28

Jaromira18: :-)děkuji za komentář a přeji krásný zbytek dne :-K

Jaromira18 Jaromira18

13. 5. 2024 15:47

:yes::yes: Vynikající, také je často ráda dělám. Dávám mouku, ale moc děkuji za tu krupičku.:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 5. 2024 09:13

RubyRom: :-) Děkuji za komentář, oblíbené je to téměř u všech ;-) Přeji krásnou neděli :-K

RubyRom RubyRom

12. 5. 2024 07:49

Výborné jídlo, u nás taky dost oblíbené :-K:yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 5. 2024 07:10

iroot: :-) děkuji za komentář - určitě stačí rychle jen orestovat :-K přeji ať chutná a krásný den :-K

iroot

12. 5. 2024 07:04

Další verze Drahanského ježka, vyzkouším. Zdá se to velice podobné, jak to dělají v restauraci U Ječmínka v Prostějově. Ještě drobný dotaz, pokud budu mít čerstvé maso , např. kýtu, kostky cca 2x2 cm, bude stačit smažit na pánvi 10 minut, nebo trochu podlít černým pivem a podusit na pánvi pod pokličkou ještě dalších 10 - 15 minut ? Díky

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 5. 2024 10:31

zuzi777a: :-) Děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

11. 5. 2024 10:26

Krasný a určitě moc dobrý obídek!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, sádlo, zelenina, pasta papriková, pasta rajčatová, sůl, pepř mletý, solamyl, voda, cukr, brambory, česnek, vejce, škrob, strouhanka, krupička, mléko, sůl, majoránka, pepř mletý, sádlo

TopRecepty.cz

Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxZ5k