Gastroprůvodce Lukáš Hejlík má smysl pro kulturu slova i stolování
Dávno není pouhým hercem, Lukáš Hejlík v poslední době vešel ve věhlas zejména coby labužník a průvodce po zajímavých gastrozážitcích. Chuť dobrého jídla a vůni čerstvě upražené kávy patrně miluje stejně, jako literaturu, kterou ve svém LiStOVáNí scénicky načítá ve všech koutek své vlasti. Díky svým cestám navštívil nespočet českých, moravských i slezských podniků. A majitel každé restaurace, bistra nebo kavárny chce mít svůj podnik v jeho Gastromapě, kterou na svých cestách neustále doplňuje o nové informace a hodnocení.
Nechte se jím inspirovat. Chutě i cit pro stolování a estetiku Lukáše Hejlíka jsou vytříbené a je proto radno jim důvěřovat.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přečtěte si Zobrazit více
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Nejlepší salátové zálivky, které dietní jídlo promění v delikatesu