- Počet receptů
- 1
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 1
- Stav
- rozvedený/á
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina, němčina
- Datum registrace
- 3. 4. 2013
Nejnovější recepty Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 8 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Klobásy
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Vyznejte se v rýži: Víte, proč se basmati přezdívá indické šampaňské?
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal