Námořnické brambory s krkovičkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 042 kJ / 1 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,21 g |
Tuky | 88,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 180,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 2 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 4 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 14 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 16 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 17 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 hodinou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím naplnit palačinky, abychom obměnili jídelníček? Na výběr máme náplně sladké i slané
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Znáte nejlepší náplň do vosích hnízd či včelích úlků? Základní žloutkovou náplň ochutíme oblíbenou surovinou
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, šlehačka, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, cibule, olej olivový
Námořnické brambory s krkovičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3nE
0 názorů