Normandská jelítka
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Francouzská kuchyně.
Černá jelítka jsou ve Francii tradiční vánoční pokrm a jsou často upravována právě tímto způsobem. Francii jsem navštívila, ale jelítko jsem tam neměla, proto nevím, jestli se chuťově od těch našich liší. Vím ale, že by měla být žemlová, která se mi ale nepodařilo sehnat. Je to trochu překvapivá, ale velice dobrá kombinace.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2021 14:27
16. 3. 2021 14:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 4 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 47 minutami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 2 hodinami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 3 hodinami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Suroviny: jelito, jablko zelené, sádlo
Normandská jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rLRw
2 názory