Žemlovka po mexicku
Mexickými chutěmi inspirovaná slaná verze žemlovky ze zbytků starších baget může být skvělou večeří nebo také chuťovkou k posezení s přáteli. Směs omáček se zeleninou, uzeninou a sýrem je dokřupava zapečená mezi plátky pečiva. Snadné a chutné.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,52 g |
Tuky | 132,07 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,43 g |
Sacharidy | 41,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 9 minutami
American pancakes
mibrix uvařila před 37 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 52 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Suroviny: bageta, smetana na vaření, rajče cherry, pepř mletý, paprika čerstvá červená, ředkvičky, cibule, olej, olej, kukuřice, šunka, salám vysočina, sýr tvrdý
Žemlovka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk99E
0 názorů