Pečená zimní zelenina dle Katky Neumannové
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu oloupeme a nakrájíme na osminky. Poklademe jí na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, posolíme a okořeníme. Pečeme při 200 stupních do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zeleninu oloupeme a nakrájíme na osminky. Poklademe jí na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, posolíme a okořeníme. Pečeme při 200 stupních do…
Na oleji si orestujeme nakrájená játra. Přidáme šunku, žampiony, papriky, rajče (vše na malé kostičky), bob.list, bylinky, chilli, balsamiko a podlijeme vínem. Restujeme…
Maso den předem naložíme do marinády a necháme v chladu. Ovesné vločky přelijeme horkým vývarem nebo vodou a necháme nabobtnat (já jsem si je takto připravila večer a…
Bagetu pokrájejte diagonálně a jednotlivé plátky opečte v troubě nebo na rozehřátém grilu na pánvi, dokud nezezlátnou. Dejte stranou.Mezitím připravte na menší kusy…
Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na kolečka nebo podle vlastní představy, květák rozebereme na růžičky. Každou zeleninu zvlášť povaříme do poloměkka a zchladíme…
Maso osolíme a opepříme. Na marinádu smícháme rum, ocet, sójovou omáčku a med. Maso spolu se švestkami nakrájenými na čtvrtky zalijeme marinádou a necháme odležet. Poté…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
6 důvodů, proč jíst mango každý den + recept na domácí mangovou zmrzlinu