Hamburger od šéfa
Recept ještě nebyl hodnocenNení nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso, pro milovníky ostřejšího, říznuto chilli pastou a papričkou, takže…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso, pro milovníky ostřejšího, říznuto chilli pastou a papričkou, takže…
Vsetku zeleninu ocistime od supiek, zrniecok, stoniek a neviem coho este vsetkeho, tak aby bola skratka cista. Nakrajame na vhodne velke kusky. Kto vari z paradajok tak…
Ryby na každém boku nařízneme třikrát příčnými řezy, osolíme, potřeme olejem, posypeme paprikou a odložíme na chvíli do chladu.Květák rozebereme na menší růžičky,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku
Dirty Martini Pasta: Těstoviny s chutí slavného drinku vás dostanou kombinací slaných oliv, voňavého citronu a výrazné gorgonzoly
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“