Brokolice v česnekovém"chips"kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 144 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 27,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Zázrak ze sezamových semínek: Z tahini pasty vytvoříte dokonalý dresink a hodí se i do dezertů
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!