Houbová čína v dalamánku
Recept ještě nebyl hodnocenHouby si pokrájíme na menší kousky, já krájela žampiony na 1/4, které namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v solamylu. Takto připravené houby orestujeme na oleji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 924 kJ / 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 1,63 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 43,75 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Houby si pokrájíme na menší kousky, já krájela žampiony na 1/4, které namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v solamylu. Takto připravené houby orestujeme na oleji…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Překvapivé finále Peče celá země 2022: Komu se nepovedlo temperování čokolády a jak se dělá zmrzlinový dort Aljaška?
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká