Pomazánka s celerem
Recept ještě nebyl hodnocenCeler je zdravá zelenina, kterou mnoho lidí z neznalosti zatracuje. Přitom je to všestranná a úžasná surovina pro teplou i studenou kuchyni. Lahodná a jednoduchá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 150 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Celer je zdravá zelenina, kterou mnoho lidí z neznalosti zatracuje. Přitom je to všestranná a úžasná surovina pro teplou i studenou kuchyni. Lahodná a jednoduchá…
Maso nakrájíme na dlouhé nudličky, obalíme v sojové omáčce a pak v solamylu. Zprudka je osmažíme na oleji a odložíme stranou.Na stejné pánvi restujeme arašídy, pak…
V širším kastrolu s nepřilnavou úpravou lehce osmahnem na sádle najemno nakrájenou cibuli. Přidáme na menší kostky pokrájený, v Solamylu obalený bůček a prudce smažíme…
Tvaroh našleháme metličkou nebo robotem se smetanou, osolíme a přidáme do něj nasekanou pažitku s nadrobno nakrájenou cibulkou i s natí. Podáváme se zeleninou a…
Jelikož je potřeba do této polévky vývar z brambor a květáku, je dobré jako druhý chod je využít. Do vody si dáme vařit brambory s květákem, přidáme sůl, libeček,…
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Mrkev očistíme a uvaříme do měkka. Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme nastrouhanou mrkev a promícháme. Kuř. prsa očistíme…
Brambory uvaříme ve slupce (já měla zbytek pečených v troubě - dávala jsem i se slupkou), cuketu nakrájíme na kostičky, orestujeme na pánvi do zlatova, mrkev uvaříme.…
Cibuľu aj s vňaťou nakrájame na kolieska a rozoberieme ich. Dáme do misky.Všetky suroviny na nálev, okrem oleja, necháme prejsť varom a vychladnúť. Potom vmiešame k…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?
Obložené chlebíčky jsou český vynález. Ty Paukertovy milovali už Hugo Haas i prezident Masaryk
10 nejlepších nádivek nejen na Velikonoce: Recepty a rady, které zajistí dokonalý výsledek!