Tofu čokoládový dort
Recept ještě nebyl hodnocenDatle namočíme do vody a necháme je v ní cca 1 hodinku. Mezitím si připravíme mixér, do kterého vhodíme mandle a ovesné vločky. Vše rozemeleme na jemno. Po hodině…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Datle namočíme do vody a necháme je v ní cca 1 hodinku. Mezitím si připravíme mixér, do kterého vhodíme mandle a ovesné vločky. Vše rozemeleme na jemno. Po hodině…
Dýni Hokaido rozpůlíme, vydlabeme semeník a dáme péct při teplotě 170°C cca 40 minut. Upečenou dýni rozmixujeme, odměříme potřebné množství a zbytek zamrazíme na příště,…
3/4 hrnku mátových listů nahrubo nasekejte, spolu s kokosovým mlékem vložte do rendlíku či menšího hrnce a pomalu přiveďte k varu. Poté na co nejmenším plameni velmi…
Nejprve smícháme mandlovou mouku (pokud byste použili celé, předem namočené mandle, zbavte je slupky a pořádně vysušte), ovesnou mouku, kokosovou mouku, koření, sůl a…
Do mouky přidáme kypřící prášek, koření, cukr, vklepneme vejce a přidáme med. Vypracujeme hladké těsto, zabalíme ho do folie a necháme uležet do druhého dne v chladu…
Kiwi, banán, mandarinku a jablko pokrájíme na drobné kousky, vmícháme jemně pokrájené datle, zakapeme citronovou šťávou a podle chuti osladíme. Salát rozdělíme do…
Těsto: Vypeckované datle si s troškou vody (lžičkou max. dvěma) nasekáme v sekáčku, robotu nebo mixéru na jemno. Mandle namočené přes noc na druhý den oloupeme a taktéž…
Těsto: Vypeckované datle si s troškou vody (lžičkou max. dvěma) nasekáme v sekáčku, robotu nebo mixéru na jemno. Mandle namočené přes noc na druhý den oloupeme a taktéž…
Suroviny na korpus rozmixujeme, pokud se bude moc drobit, přilijeme trochu vody, Natlačíme do formy.Vyšleháme tofu s vejci a sladidly. Pomalu budeme přilévat sójové…
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Datle namočíme na hodinku v rostlinném mléce a poté rozmixujeme s ostatními surovinami. Naplníme formičky, sklepneme a dáme do mrazáku. Kdo nemá doma proteinový prášek…
Nejprve si namočíme datle alespoň na 2 hodiny do 200 ml vody a můžeme rovnou přidat i lněné semínko, aby také nabobtnalo. Poté vše rozmixujeme na pyré. Těsto je…
Vše na těsto smícháme na tvárnou hmotu a dáme chladit do lednice. Zatím připravíme polevu. Všechny suroviny vložíme do mixéru a umixujeme dohladka.Těsto natlačíme do…
Ovesné vločky, datle, ořechy, špetka soli - vše rozmixujeme na drobenku, polovinu dáme do formy vyložené pečícím papírem. Náplň: Jablka se skořicí, badyánem,…
Datle nakrájejte nadrobno. Spolu s ovesnými vločkami je vložte do nožového mixeru. Přidejte nadrobno nakrájená jablka a rozmixujte. Směs přendejte do misky, přidejte…
V hrnci rozehřeji olej, na kterém zesklím cibuli, přidám zoubky česneku. Přidám pokrájené maso. Osmahnu za stálého míchání. Přidám papriku a další koření. Nepřestávám…
Nepečené cukroví je velmi oblíbené a má neskutečně mnoho podob. Zkuste oplatkovo-čokoládovou dobrotu z našeho receptu. Jako náplň můžete využít od oříšků po sušené…
Datlové kuličky známe hlavně ty nepečené. U těchto kuliček je tomu však trochu jinak. Klasické máslové těsto skrývá uvnitř náplň z datlí a ořechů. Takto připravené…
Datlové kuličky ze čtyř surovin jsou velmi snadné na přípravu a jistě je uvítáte zejména na oslavě pro dospělé. Jednou z důležitých surovin je totiž rum. Ten spolu s…
Datlové kuličky ze čtyř surovin jsou velmi snadné na přípravu a jistě je uvítáte zejména na oslavě pro dospělé. Jednou z důležitých surovin je totiž rum. Ten spolu s…
Datle a lískové oříšky jsou skvělou kombinací. Jednoduše se o tom můžete přesvědčit u těchto nepečených kuliček. Jsou skvělou svačinou na výlety, dětem do školy nebo je…
K vánočním svátkům patří spousta různých sladkých dobrot. Ty nepečené se těší velké oblibě pro svou velice snadnou a rychlou přípravu. I tak jednoduchá záležitost jako…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější