Kynuté tulipány
Recept ještě nebyl hodnocenV míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…
Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…
Z mouky, soli, cukru, kůry, žloutku, vlažného mléka, rozpuštěného vlahého tuku a droždí zaděláme běžným způsobem těsto, které necháme vykynout. Nejlépe je ale použít…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Arabská káva vás dostane vůní kardamomu i svou silou. Víte, jak ji správně uvařit?
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka