Jumboli
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Z 50 ml vlažné vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku a sůl, přidáme kvásek, zbylou vlažnou vodu a olej. Vypracujeme těsto a necháme vykynout…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 092 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Těsto: Z 50 ml vlažné vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku a sůl, přidáme kvásek, zbylou vlažnou vodu a olej. Vypracujeme těsto a necháme vykynout…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Snídaně podle znamení zvěrokruhu: Beran potřebuje energii, Ryby jsou na smoothies
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Retro okénko: Legendární ruská vejce vznikla jako z nouze ctnost, ale oblíbili si je všichni