Šmaky zelňačka s řasou
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10min). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlejeme hrnkem vody, přidáme bujon a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 362 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,95 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 11,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10min). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlejeme hrnkem vody, přidáme bujon a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Jablečný „křupan“: Rychlý anglický dezert apple crisp voní skořicí a nejlepší je se šlehačkou