Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejdříve si připravíme marinádu. Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami. Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím…

Dooga

15 min

Odlehčená sekaná

Odlehčená sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso dejte do mísy, přidejte nastrouhanou mrkev a jemně nastrouhanou kapustu, nakrájenou cibuli a drcený česnek. Já s oblibou používám sekací nástavec na tyčový mixér a…

Simply Food

90 min

Žebírka v pivní marinádě

Žebírka v pivní marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…

RubyRom

70 min

Plzeňský nakládaný hermelín

Plzeňský nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…

Čočkové karbanátky I.

Čočkové karbanátky I.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oblíbené karbanátky můžeme připravit i ve zdravější a bezmasé verzi. Připravíme je z vařené červené čočky a brambor. Dochutíme je lahůdkovým droždím. Díky lněnému…

Navrmi

70 min

Rostbíf klasický

Rostbíf klasický

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet.Rozpálíme na…

Rybí filé na zeleném pepři

Rybí filé na zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Hladkou mouku smícháme s pepřem a trochou papriky.Osolené filé obalíme ve směsi mouky s kořením a…

mika59

35 min

Bramborovo-rybí karbanátky

Bramborovo-rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom…

BILKOVAI

45 min

1 2 3 4 5 9

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více