Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenHrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 418 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,30 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová
Byliny v kuchyni: Kopr vynikne nejen ve smetanové omáčce. Kde ještě jej můžete využít?
Co říká oblíbený pokrm o vaší povaze? Masožrouti mají respekt okolí, zmrzlináři si hýčkají vnitřní dítě