Rychlá omeleta s krůtími játry
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěná játra nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky. Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme játra. Lehce je opečeme a přidáme na drobno nakrájenou papriku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěná játra nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky. Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme játra. Lehce je opečeme a přidáme na drobno nakrájenou papriku…
Krůtí játra kuchyňsky upravíme. Játra potřeme směsí z uzené papriky, sojové omáčky, pepře a kapky oleje. V této směsi necháme játra v chladu asi 1 - 1,5 hodiny.Krůtí…
Játra očistíme, osušíme a ve spoji rozřízneme. V pánvi rozehřejeme tuk a játra ze všech stran prudce opečeme. Podlijeme pomerančovou šťávou, přidáme worcester a…
Slaninu nakrájenou na kostičky necháme vyškvařit. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Když cibule zesklovatí, přidáme nakrájená játra, až zbělají, přidáme papriku a…
Sojové plátky, nebo nudličky si uvaříme podle návodu na obalu. Můžeme přidat jakékoliv oblíbené koření+ kostku masoxu. Játra si očistíme a nakrájíme na nudličky. K nim…
Slaninu nakrájíme na kostičky, játra na proužky, cibuli a česnek nadrobno. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme česnek, slaninu a krátce zarestujeme. Přidáme játra,…
Játra opláchneme, očistíme a osušíme. Ostrým nožem prořízneme na větší plátky a každý plátek z jedné strany pomažeme pestem. Plátky navrstvíme na sebe a dáme na půl…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Vyznejte se v těstovinách, díl II.: Víte, že zatočené tortellini prý mají připomínat pupík Venuše?