Jehněčí žlázy
Recept ještě nebyl hodnocenŽľazy umyjeme, narežeme na plátky, vložíme do misky a zalejeme mliekom. Dáme na 12 hodín do chladu. Potom plátky vyberieme a prepláchneme vodou. Na oleji speníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 412 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žľazy umyjeme, narežeme na plátky, vložíme do misky a zalejeme mliekom. Dáme na 12 hodín do chladu. Potom plátky vyberieme a prepláchneme vodou. Na oleji speníme…
Dobre umyté a odblanené žľazy narežeme najprv na polovice, potom na plátky. Zalejeme mliekom a necháme v chlade postáť cca 3 hodiny. Potom mlieko zlejeme, pridáme…
Jahňacie žľazy rozrežeme tak, aby polovice držali spolu, na tzv. motýlika ( viď obr. ). Posypeme čerstvo namletým korením, pokvapkáme worcestrom a posolíme. Necháme v…
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami