Minutkový hovězí guláš
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na hranolky, prokapeme olejem, promícháme a do druhého dne necháme v lednici.Na rozehřátý olej vložíme nudličky (hranolky) masa a za stálého míchání…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na hranolky, prokapeme olejem, promícháme a do druhého dne necháme v lednici.Na rozehřátý olej vložíme nudličky (hranolky) masa a za stálého míchání…
Sojové maso dáme vařit do vody s 1/2 masoxu, 1 lžící sojovky a 1 lžící worčestru. Vaříme 20 minut. Potom maso scedíme a vymačkáme. Na pánev dáme olej, osmažíme cibulku…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, opepříme, smícháme s pokrájenou jarní cibulkou, hořčicí, nasekanou kapií a necháme asi hodinu marinovat v omáčce smíchané ze zázvoru…
Na marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme tam lososa. Necháme aspoň hodinu odležet. Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme…
I kupované vepřové maso ve skle je velice dobré i když domácímu se nevyrovná. V kombinaci s rýží a zeleninou vykouzlíte bleskovou večeři pro celou rodinu.
Řízečky mají být malé, vyšší, jen mírně naklepané a na 1 porci se dávají 2 řízečky. Po naklepání je osolíme, opepříme, potřeme z obou stran hořčicí a na horkém oleji na…
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Nakrájenou cibuli zpěníme v papiňáku a necháme zesklovatět. Pak přidáme mleté papriky, pepř a maso. Restujeme 5 minut, poté zalejem…
Medailonky jemně rozklepeme hřbetem ruky a necháme odpočinout. V misce si smícháme cibuli nakrájenou najemno, prolisované stroužky česneku, pokrájené kapie a feferonky, …
Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici.Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,…
Maso nakrájíme na kostičky,kabanos taky.Maso si v míse okořeníme a přidáme trochu oleje a sojovky.Zamícháme,aby se směs dostala všude. Rozpálíme si větší pánev nebo…
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky, které jistě potěší hosty na vašich oslavách. Plátek rohlíku potřete pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek…
Balkánský sýr nastrouháme nebo nadrobíme najemno. Tatarku smícháme s chilli a cibulku nakrájíme. Tousty namažeme máslem a poklademe sýrem. Lehce přimáčkneme.Vejce…
1.způsob: vykostěné maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme ,pomažeme hořčicí,položíme plátek šunky nebo salámu . Vajíčka umícháme a dovnitř vmícháme steril. hrášek,…
Vepřový bok bez kostí očistíme a ořízneme do tvaru obdélníku a velikosti pekáče. Vhodným nožem maso z jedné strany mezi vrstvami tuku a masa oddělíme tak, aby vznikla…
V pánvi na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásku a restujeme do zlatavé barvy, pak přidáme mletou papriku a mleté maso,…
Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a…
Tvaroh dobre premiešame s kyslou smotanou. Potom pridáme ostatné prísady a jemne premiešame. Namažeme na chlieb a ozdobíme zeleninou.
Nakrajime si cibulky a salamy na kosticky a dame vsec do mixeru a pridavame pomalu tatarskou omacku a do hladka mixujeme. Podavame s pečivem a zdobime rajčátkem,…
Tvaroh vyšleháme společně s pomazánkovým máslem. Do tuku RAMA vmícháme mletou papriku a až se zcela spojí tak vmícháme do vyšlehaného tvarohu. Slijeme nálev z kapie,…
boby namočíme nejlépe přes noc a poté uvaříme do měkka. Na kostičky pokrájíme cibuli, okurky, vejce, kapii, salám a společně s majolkou a hořčicí přimícháme k sóje.…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Do velké pánve dáme na nudličky nakrájený lovecký salám a až pustí tuk, přidáme maso a proužky cibule. Za občasného…
Krajíčky chleba nasucho opečeme v toustovači. Potřeme česnekem- jak kdo snese- a namažeme pomazánkovým máslem. Ozdobíme sterilovanou kapií (použít by se dala i jiná…
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Oloupeme.Brambory nakrájíme na tenké plátky, jablko na kostičky.Osolíme, opepříme, přidáme kostičky jablka,…
Z octa, oleje, vody, soli a koření vyšleháme zálivku. Cibuli nakrájíme na co nejtenčí půlkolečka a promneme ji se solí, aby změkla a ztratila štiplavost. Sýry,…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Gastro glosa: Stane se návrat „Ano, šéfe!“ propadákem nebo úspěchem? Zdeněk Pohlreich to bude mít složitější než dřív
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami