Sýrová pochoutka pro obložené mísy
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme.Formu na srnčí hřbet vymažeme olejem, a řízky ji vyložíme (i boční části).Mléko smícháme s moukou, vejci, olejem,…
Na pekáč položíme velký kus alobalu a mírně potřeme olejem. Na to poklademe osolena kuřecí stehna. Stehna poklademe slaninou, zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Král sýrů vládne Česku od první světové. Hermelín je naše odpověď na francouzský camembert
Luxusní kávová zmrzlina z espressa, mléka a smetany: Dokonale krémová je díky Salku a pravidelnému míchání