Kaviár
Kaviár červený - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 5,40 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 20 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 22 hodinami