Jarní salát s polníčkem a sedmikráskou - vegan
Recept ještě nebyl hodnocenPolníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 448 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Polníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Cukrová vata je vzpomínka na dětství! Stroj na její výrobu vynalezli dva zubaři
Středozemní kuchyně: Jak si doma připravit dokonalý gyros jako z řecké taverny? Pomůže cibule!
Sladké křupavé mlsání puppy chow: Základem jednoduché americké svačinky jsou cereálie, čokoláda a arašídové máslo