Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku
Recept ještě nebyl hodnocenKlobásu opláchneme, osušíme a stočíme do spirálek pomocí špejlí. Z uvedených surovin připravíme těstíčko, do kterého namočíme spirálky vinné klobásy.Poklademe je na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Klobásu opláchneme, osušíme a stočíme do spirálek pomocí špejlí. Z uvedených surovin připravíme těstíčko, do kterého namočíme spirálky vinné klobásy.Poklademe je na…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a česnekovou pastou. Poklademe plátky slaniny.V misce uděláme náplň. Vnitřek vinné klobásy vymačkáme ze střívka,…
Bílou klobásu si zamotáme do kolečka jako šnek viz obrázek a upevníme skrz naskrz spejlickama.Mezitím si připravíme těstíčko z uvedených surovin - (vejce můžeme ev. …
Plátky krkovičky omyjeme, osušíme, pouze hřbetem ruky mírně naklepeme.V misce dobře promícháme hrubozrnnou hořčici se sušenými rajčátky, která již obsahují i česnek,…
Připravíme si klasické bramborákové těsto. Nivu rozdrobíme do misky a tvarůžky pokrájíme na drobné kostičky. Oba sýry smícháme a polovinu této směsi přidáme k těstu.…
Na trošce rozpáleného oleje nebo sádle osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova. Přidáme česnek, promícháme a přisypeme okapané zelí, osolíme, opepříme, osladíme dle chuti a…
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme dorůžova drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme na nudličky pokrájenou hlívu a smažíme do povadnutí.Pak přidáme nasekaný česnek a…
Z klobásky vymačkejte masovou směs a dobře smíchejte se strouhankou, ořechy, špenátem, fazolemi, cibulí a vejcem. Dobře ochuťte a směsí vyplňte dutinu v kuřeti. Kuřeti…
V hrnci si na másle osmažíme nakrájenou cibuli, na ní vysypeme veškerou zeleninu ze sáčku, necháme jí chvilku osmahnout, zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme libeček,…
Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a orestujeme.Zvlášť do mísy ze střívka vytlačíme vnitřek…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou.Přidáme najemno nakrájený česnek,…
Oblíbenou nádivku, provoněnou libečkem a petrželí, připravíte také z vinných klobás. Hotová bude během chvíle a můžete ji péct zároveň s masem a poslouží tak jako skvělá…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!