Bramborovo-borůvkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy vysypeme Bramborové knedlíky v prášku, mouku, prášek do pečiva, oba cukry, sůl a vejce. Promícháme a pak přiléváme vodu za současného míchání, aby vzniklo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy vysypeme Bramborové knedlíky v prášku, mouku, prášek do pečiva, oba cukry, sůl a vejce. Promícháme a pak přiléváme vodu za současného míchání, aby vzniklo…
Knedlíky a sekanou nakrájíme na plátky, které posypeme kořením a opečeme na oleji z obou stran. Hotové jídlo upravíme na talíř a obložíme zeleninou.
Maso si odblaníme, dáme do větší misky a naložíme s tymiánem a kousky česneku a dodáme dostatečné množství oleje, necháme přes noc v lednici, nesolíme.Druhý den si…
Na olivovém oleji zpěníme pokrájenou jarní cibulku, přidáme k ní česnek na plátky pokrájený, pokrájené vařené uzené maso, jemnou spišskou klobásku a zarestujeme. Pak…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Vídeňská houbová omáčka podle Viléma Vrabce. Uvařte si delikatesu z hříbků!
5 nejlepších cibulových polévek: Klasická francouzská, krémová cibulová nebo vyprošťovací s chilli obohatí jídelníček
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka