Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořen petržele - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

V troubě pečené hranolky

V troubě pečené hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejte na 220°C a plech vyložte pečícím papírem. Zeleninu dobře omyjte, petržel či batáty oloupejte, brambory loupat nemusíte. Nakrájejte na silnější delší…

Kotlík albánský

Kotlík albánský

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a…

evosheek

60 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

Slané koláčky s Pancettou

Slané koláčky s Pancettou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pláty listového těsta rozložíme a za pomoci vykrajovátka nebo velké sklenice vykrájíme 24 plných koleček. Z 16 plných koleček listového těsta vykrojíme malou sklenicí …

Colombo65

30 min

Savojská omáčka

Savojská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celer s petrželí si nakrájíme na proužky, pórek na kolečka, cibuli ne úplně nadrobno a z poloviny masoxu si uvaříme vývar. Na pánev si dáme máslo, na něj po rozehřátí…

Bibinka

30 min

Pleťovka

Pleťovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kořenovou zeleninu nadrobno nakrájíme nebo nahrubo nastrouháme a spolu s cibulkou orestujeme na omastku. Když je změklá, přidáme kvasnice a chvilku necháme rozpustit a…

Vaclav Fronek

60 min

Krůtí sekaná svíčková

Krůtí sekaná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve smícháme maso s cibulí, kořením a slaninou na kostičky. Po promíchání uděláme šišku a necháme odpočinout. Mezitím na oleji rozpustíme slaninu, přidáme…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více