Krůtí křídla plněná vinnou klobásou
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí křídla v kloubu rozdělíme a opatrně všechny části vykostíme, abychom získali 4 kapsy.Na každý plátek anglické slaniny vytlačíme ze střívka část klobásy. Slaninu s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí křídla v kloubu rozdělíme a opatrně všechny části vykostíme, abychom získali 4 kapsy.Na každý plátek anglické slaniny vytlačíme ze střívka část klobásy. Slaninu s…
V tlakovém hrnci osmahneme na sádle na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky, žampiony nakrájené na větší kousky a nakrájený pórek.Opepříme, osolíme,…
Dyňu aj batát nakrájame na kocky, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme a varíme cca 15 min. Potom rozmixujeme.Na tanieri posypeme nasucho opraženými ľanovými semienkami a…
Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce.…
Králičí hřbet očistíme, osušíme a okořeníme. Ořez umeleme nebo rozmixujeme najemno a okořeníme. Na každý díl hřbetu poklademe listy, na ně rozetřeme mix masa, posypeme…
Vinnou klobásu vymačkáme ze střívka. Plátek chleba namažeme vinnou náplní, zaklopíme druhým plátkem a dáme do toustovače zapéct - dozlatova.Druhý plátek, kterým…
Brokolicu rozoberieme na ružičky a krátko povaríme v troške vody alebo v pare. Necháme vychladnúť.Polníček rozložíme na taniere, uložíme na polovice nakrájané paradajky,…
Cibuli rozpulte a nakrájejte na co nejtenčí plátky.Cibuli vrstvěte na talíř, každou vrstvu posypte solí a sumachem. Nechte odležet 20-30 minut. Cibule pustí tekutinu a…
Očištěné stehenní řízky mírně naklepeme přes fólii a přeřízneme na poloviny. Každou část potřeme vinnou klobásou, vymačkanou ze střívka, do výšky cca 0,5 cm. Na klobásu…
Očištěné kukuřičné klasy potřeme olejem nebo vodou, posypeme kořením a zabalíme do plátků slaniny. Koření volíme dle vlastní chuti (adžika, čubrica, grilovací na…
Mladú tekvicu ošúpeme, pokrájame na malé kúsky. V mise premiešame s olejom, soľou, pretlačeným cesnakom, korením podľa chuti.Rozprestrieme na plech, môžeme použiť…
Uvaříme vejce.Vinnou klobásu vymačkáme do mísy, přidáme vajíčko (syrové), strouhanku, sůl, pepř, majoránku a koření dle chuti (jak kořeníme karbanátky).Směsí obalíme…
Opláchněte šťovík, odtrhněte řapíky a jemně nasekejte. Vložte ho do osolené vroucí vody a vařte asi 10 minut. Odeberte trochu polévky, důkladně ji promíchejte se…
Rukolu rozložíme na tanier.Na ňu dáme na tenké rezance nakrájaný fenykel.Obložíme na tenké plátky narezanou hruškou.Pokvapkáme olejom a šťavou.Navrch rozsypeme na malé…
Na rozpuštěném másle jsem si osmahl cibuli do zlatova, poté přihodil a osmahl nakrájenou brokolici. Zalil vodou a přivedl k varu.K brokolici přidal na kostičky…
Brambory s brokolicí dáme vařit do osolené vody s kmínem. Uvařené scedíme a rozmixujeme.Všechny ingredience na náplň smícháme, vytvoříme vetší kuličky a vložíme do…
Do rendlíčku ostrouhejte kůru z pomeranče, přidejte vločky, kakao a koření. Pomeranč rozřízněte, z půlky vymačkejte štávu a dužinu, přelijte do 250 ml hrníčku a dolijte…
Nejprve připravíme remuládu. Celer nakrájíme na velmi jemné nudličky, já používám škrabku na zeleninu k tomu určenou (od Tescomy) nebo můžeme nahrubo nastrouhat.…
Hovězí maso převázané režnou nití, prošpikujeme uzeným špekem, potřeme směsí oleje s kořením Vitana – Divočina a dáme uležet do lednice nejlépe do druhého dne. Druhý den…
Těsto se dělá tradičním - jistě všem známým způsobem a nechá se chvíli uležet - NE v chladu. Rozválí se na potřebnou placku a přenese na válečku na vymazaný a vysypaný…
Všechny uvedené ingredience, kromě krůtího masa, budete potřebovat na nádivku do rolády, kterou je tedy nejdříve potřeba připravit. Cibuli nakrájejte najemno, stejně tak…
Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme mleté maso, pesto a tacos koření. Za neustálého míchání maso důkladně spojíme v pesto omáčce s kořením, přikryjeme a ponecháme…
Do hrnce nalijeme pomerančovou i citrónovou šťávu, oba džusy, vodu a vše přivedeme k varu. Pro chuť můžeme přidat skořici.Jakmile směs začne vařit, ochutíme ji…
Maso a morkovou kost nebo ždibec anglické omyjeme a dáme do studené vody do dostatečně velkého hrnce. Přidáme aromatické koření, kromě hřebíčku, a vaříme 1,5 hodin v…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Dramatické semifinále Pohlreichova souboje: Vietnamské bistro „U dvou cibulí“ statečně zabojovalo s luxusní restaurací Salabka
Pečení na víkend: Švestkový koláč s vanilkovým krémem je na přípravu snadný, jeho chuť ale návštěvy ohromí
Frgály z tortilly od Andrey z Pardubicka dobyly internet: Chutnají jako ty pravé, navíc je můžete mlsat i při dietě