Krevetky a la frydas
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na marinádu smícháme dohromady a lehce pomačkáme, aby se chutě propojily mezi sebou a pustily trošku šťávy. Do vzniklé marinády přidáme oloupané krevety,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny na marinádu smícháme dohromady a lehce pomačkáme, aby se chutě propojily mezi sebou a pustily trošku šťávy. Do vzniklé marinády přidáme oloupané krevety,…
Nejdříve si připravíme nádivku. Cibulku nasekáme na nudličky. Papričku podélně rozkrojíme, vyndáme jádřinec a semínka a nakrájíme ji na nudličky. Stejně na nudličky…
Nejdříve propláchneme krevety pod tekoucí vodou. Následně vaříme ve vroucí vodě po dobu 5 minut. Necháme vychladnout a pokapeme šťávou z citronu.Nakrájíme rajčata a…
Krevety očistíme, kdo chce, poslední díl (ocásek) můžeme ponechat. Během jídla je za ocásek můžeme brát rovnou z talíře a až poté dávat na odkládací misku či talířek.…
Dobře opláchnutou cuketu (zelená x žlutá) nakrájíme na větší kousky, neloupeme. Vložíme do kastrolku s vařící vodou, kteroun osolíme a přidáme podravku, krevety, rýžové…
Troubu předehřejeme na 250 stupňů. Šafrán nasypeme do vína a necháme máčet. Na pánvi rozpustíme půl másla a tresku s každé strany 1-2 minuty opékáme. Potom ji opatrně…
Kuřecí řízky nakrájíme na kostičky, osolíme a posypeme špetkou sušené bazalky.Opečeme na olivovém oleji.Vyjmeme a na téže pánvi restujeme mořské plody, stačí tak 3…
Zahřejeme máslo a přidáme k němu všechny zmíněné ingredience. Vznikne nám pikantní marináda.Krevety naložíme do marinády na 1 hodinu.Poté vše dáme na pánev a osmahneme,…
Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozsekaná rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem.Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup…
Pokud máme krevety mražené, propláchneme je a necháme na sítu okapat. Nudle uvaříme podle návodu na obalu a scedíme. Očištěný zázvor, chilli a česnek nasekáme na…
Promíchejte Tom yum pastu s kokosovým mlékem v male misce. Krevety nechejte marinovat ve vytvořené směsi 2-3 hodiny v chladničce. Napichujte střídavě na jehlici krevetu…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek