Kuřecí „Gyros“ ve smetanové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso a smetanové omáčky v české kuchyni milujeme. Tentokrát jsme zvolili pikantní gyros marinádu, kterou jsme zjemnili právě smetanou. Díky odležení v lednici se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso a smetanové omáčky v české kuchyni milujeme. Tentokrát jsme zvolili pikantní gyros marinádu, kterou jsme zjemnili právě smetanou. Díky odležení v lednici se…
Maso si nakrájíme na kousky, dáme je do misky a zakápneme 1 až 2 lžícemi marinády Gyros. Přidáme 2 rozetřené kousky česneku a necháme uležet aspoň 2 hodiny. Balíček…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Dokonalý velikonoční beránek: Z jakého těsta jej upéct a jak jej bez úhony vyklopit z formy?
Cibulová omáčka 5x jinak: Klasická M. D. Rettigové, ošizená bez vývaru, luxusní s jehněčím nebo ta podle Jamieho Olivera
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!