Maková buchta ze směsi na Ciabattu v domácí pekárně
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekárny dáme tekuté a sypké ingredience a zapneme program Toust (na pekárně Siesta - nevím, jak se to jmenuje na jiných pečkách)). Makovou náplň jsem dala hned před…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do pekárny dáme tekuté a sypké ingredience a zapneme program Toust (na pekárně Siesta - nevím, jak se to jmenuje na jiných pečkách)). Makovou náplň jsem dala hned před…
Těsto jsem dělala v DP. Jen kvásek jsem si předpřipravila a to že jsem asi 3 PL mléka lehce zahřála v hrnku na čaj, rozmíchala droždí a cukr, přidala lžičku hladké mouky…
Mouku smichame se susenym drozdim, cukrem a spetkou soli, rozklepneme vejce, prilijeme olej, vlazne mleko, zamichame, a vypracujeme testo, ktere nechame v teple vykynout…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme na plech (já měla 27x37cm), dlaní a prsty ho rovnoměrně roztlačíme na plechu a uděláme mu vysoké okraje (asi 2 cm…
Mouku a sůl dáme do mísy, promícháme, uprostřed uděláme důlek, do kterého nadrobíme droždí, zasypeme vanilkovým cukrem a zalijeme troškou vlažné vody. Vše v důlku mírně…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Coca-Cola podpoří ohněm zasažený Národní park České Švýcarsko částkou 500 000 korun
Retro okénko: Bylinné bonbony Hašlerky kdysi vrátily hlas i písničkáři Karlu Hašlerovi