Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna naporcujeme na menší kousky.Kuřecí kousky rychle opečeme na rozehřátém oleji ze všech stran.Kuře odhrneme trochu stranou, vsypeme najemno nakrájenou cibuli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí stehna naporcujeme na menší kousky.Kuřecí kousky rychle opečeme na rozehřátém oleji ze všech stran.Kuře odhrneme trochu stranou, vsypeme najemno nakrájenou cibuli…
Dýni nakrájíme na menší kostky a na sucho v troubě opečeme doměkka. Necháme vychladnout.K vychladlé dýní přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Olej prošleháme se solí a…
Zelí, celer a petrželovou nať nakrájíme, mrkev nastrouháme.Vše promícháme s česnekovou solí a zakápneme olivovým olejem.Podáváme samostatně a nebo jako přílohu k masu.
Fazulu namocime cez noc, na druhy den zlejeme vodu fazulu umyjeme pod tecucou vodou (dakdo nezleje a daktory ju daju do tlakoveho hrnca, kazdy podla svojho). Dame do…
Na oleji oprestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky narezanú tekvicu, kurkumu, osolíme a varíme 10 minút. Potom tekvicu rozmixujeme.Vložíme na malé kocky nakrájaný…
Snadná polévka, na kterou spotřebujete již předchystaný vývar. V něm uvaříte zeleninu, přidáte do něj maso z kuřete a také drobné nočky z droždí, vajíčka a mléka. Tahle…
Kuře a nádivka, co jsou pečeny spolu, ale přitom každé zvlášť. Kuře je ochuceno máslem, česnekem a bylinkami. Nádivku pak upečeme zvlášť v pekáčku a snoubí se v ní chutě…
Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její…
Masové kuličky připravíme, jak jsme zvyklí podle vlastního receptu na sekanou nebo karbanátky. Uděláme malé kuličky, obalíme je ve strouhance a smažíme na sádle nebo…
Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Velikonoční nádivka nabízí mnoho možností a každý si může najít tu svou oblíbenou. Uzená varianta láká svou křupavostí a bohatou chuťovou paletou, drůbeží nádivka zase…
Receptů na oblíbené cukety není nikdy dost. V letním období, kdy sbíráme hojnou úrodu se tahle varianta rychlé teplé večeře, bude jistě hodit pro dny, kdy není na vaření…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
MasterChef Česko 2023 opustil Péťa: Jsem na sebe hrdý, mám nabídky na dvě stáže a vaření v televizi, prozradil
Panádlová neboli žebrácká polévka: O typickém jídle chudých se psalo už v Rychlých šípech
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá