Hráškové placky s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenMražený hrášek nechte povolit, propláchněte ho horkou vodou, slijte, vsypte ho do mixéru a rozmixujte nahrubo.K rozmixovanému hrášku vmíchejte tvaroh, vejce, mouku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mražený hrášek nechte povolit, propláchněte ho horkou vodou, slijte, vsypte ho do mixéru a rozmixujte nahrubo.K rozmixovanému hrášku vmíchejte tvaroh, vejce, mouku,…
Předehřejeme troubu na 180 °C a do formy na muffiny vložíme košíčky z pečicího papíru.Cuketu nakrájíme na plátky, ostatní zeleninu na drobné kousky a na oleji osmahneme…
Mrkev a celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do vývaru a necháme povařit 15 minut.Rohlíky nakrájíme na opravdu malé kostičky. Pokapeme je mlékem,…
Do pekárny naliji tekuté suroviny, zasypu sypkými a zapnu pekárnu na program "Těsto", nebo zadělám klasicky v míse ručně. Plech na kuře (32x20cm) lehce vymáznu řepkovým…
Do pekárny naliji tekuté suroviny, zasypu sypkými a zapnu pekárnu na program "Těsto", nebo zadělám klasicky v míse ručně. Plech na kuře (32x20cm) lehce vymáznu řepkovým…
Houby nakrájíme na plátky. Nakrájíme šalotku nadrobno. Nasekáme česnek.Na houbovou omáčku zahřejeme v kastrolu na středním ohni 1 lžíci másla a 1 lžíci olivového oleje.…
Těsto ze špaldové mouky dobře kyne, takže je velmi vhodnou náhražkou za bílou mouku. Tato mouka se vyrábí z nešlechtěného druhu pšenice, bez použití pesticidů a je lépe…
Nejdříve dáme vařit červenou neoloupanou řepu. Vaříme ji asi 1 hodinu, pak ji oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Kostičky vložíme zatím do misky, osolíme,…
Domácí sušenky jsou jednoduché na přípravu, navíc můžeme jejich složení upravit podle našich potřeb. Provoníme je skořicí a dochutíme rozinkami. Jako sladidlo použijeme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Chutě jižní Itálie: Speciální žebrácká klobása pezzente vznikla jako jídlo pro chudé
Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?