Uzená panenka v sýrovém obalu a troše toho zázvoru
Recept ještě nebyl hodnocenZ vajec, nastrouhaného sýra, polohrubé mouky, piva, zázvoru a utřeného česneku vyšleháme hladké těstíčko, které podle chuti dosolíme a opepříme. Uzenou panenku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 525 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,80 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 1,93 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z vajec, nastrouhaného sýra, polohrubé mouky, piva, zázvoru a utřeného česneku vyšleháme hladké těstíčko, které podle chuti dosolíme a opepříme. Uzenou panenku…
V misce rozmícháme vejce, které lehce osolíme. Do menší rozehřáté pánve dáme trošku oleje a rozložíme na ni silnější plátky krájených vařených brambor, které osolíme a…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Prapodivná kuchyně starých Egypťanů zahrnovala chleba s pískem i zeleninu vařenou v medu
10 nejoblíbenějších druhů pizzy. Mezi všemi vede pizza rozmarná. Víte, která to je?
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?