Cuketa 3x jinak
Recept ještě nebyl hodnocenSmažená cuketa stokrát jinak? Proč ne - ale pro začátek zkusme tyto tři variace - cuketa smažená v těstíčku, pikantní cuketa na divoko, nebo malé cuketové omeletky s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smažená cuketa stokrát jinak? Proč ne - ale pro začátek zkusme tyto tři variace - cuketa smažená v těstíčku, pikantní cuketa na divoko, nebo malé cuketové omeletky s…
Houby očistíme, pokrájíme na malé kousky, osolíme a podusíme na másle doměkka.Necháme vychladnout, přidáme vejce, jemně pokrájenou cibuli, koření, bazalku, Solamyl,…
Slepici většinou používáme jen na vývar, pro maso už tak široké použití nemáme. Slepičí vařené maso má neutrální chuť, proto je dobré ho přiměřeně přikořenit. Zde je…
Nejprve začneme s přípravou náplně. Maso nakrájíme na kostky a v mlýnku umeleme. Přidáme obě papriky, pepř, sůl, vejce, vodu a rozetřený česnek se solí. Vše ručně…
Sytou a lehce pikantní gulášovou polévku připravíme z cibulového základu, na kterém osmažíme papriku a nakrájené hovězí maso. Vše vaříme ve vývaru smíchaném s rajčatovým…
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších, je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na domácí bake rolls aneb Chlebové křupinky ze staršího pečiva skoro bez práce a skoro bez peněz
Jak na techniku restování, kterou si oblíbil i Zdeněk Pohlreich? Důležitá je příprava!
Uhlířina – prostý pokrm z těstovin a brambor vyjde jen na 40 Kč a zasytí celou rodinu