Teplý celerový salát
Recept ještě nebyl hodnocenCeler, mrkev, pastiňák a brambory okrájíme a nakrájíme na kostečky. V misce smícháme zakysanou smetanu s hořčicí.Máslo rozpustíme, dáme na něj celer a necháme ho chvilku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Celer, mrkev, pastiňák a brambory okrájíme a nakrájíme na kostečky. V misce smícháme zakysanou smetanu s hořčicí.Máslo rozpustíme, dáme na něj celer a necháme ho chvilku…
Mleté maso dáme do prostorné misky. Přidejte rýži, olej a na jemno nakrájenou cibulku a vejce. Dochutíme solí a pepřem a míchejte, dokud se to nespojí. Děláme kuličky…
Pórek nakrájíme na půlkolečka, česnek nasekáme nadrobno. Cuketu, pastiňák a batát nakrájíme na kousky. Petrželkovou nať nakrájíme nebo vezmeme již nakrájenou z mražáku.V…
Celer, mrkev, bramboru a pastiňák okrájíme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku rozehřejeme máslo nebo ghí, přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme, osolíme a podlijeme…
Mrkev, petržel, pastiňák a celer okrájíme a nastrouháme nahrubo.V kastrolu rozpustíme ghí, přidáme mrkev a jemně ji orestujeme. Přidáme zbylou nastrouhanou zeleninu,…
Pastinák opucuju, pokrájím na špalíčky, vhodím do osolené vařící vody. Podle velikosti kořene minutu či dvě. Vyberu a zchladím pod studenou vodou (Normálně to…
Líčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky "julienne" a osmahneme na oleji. Osolíme a dusíme 10min. Na závěr vmícháme pomazánkové máslo a zahříváme cca 1min. Rybu osolíme,…
Na másle s olejem necháme zesklovatět nasekanou cibuli, přidáme nahrubo nasekanou baby karotku, cuketu i pastiňák a orestujeme. Zalijeme vývarem a uvaříme doměkka. …
Maso nakrájíme na menší kousky, v hrnci krátce orestujeme na lžičce oleje a zalijeme 3/4 litrem vody. Přidáme víno, oloupané stroužky česneku, mrkev, celer a pastiňák,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Štědračka: Valašská vánoční polévka v sobě spojuje to nejlepší z kuchyně. Ochutnejte!