Cappuccino roláda
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, teplou (ne vařící) kávu a pro výraznější kávovou chuť ji můžeme použít i částečně s lógrem. Vše promícháme, přisypeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, teplou (ne vařící) kávu a pro výraznější kávovou chuť ji můžeme použít i částečně s lógrem. Vše promícháme, přisypeme…
Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme hladkou pomazánku. Necháme vychladitPodáváme v misce na listu…
Zapneme troubu na 200 °C a plech vyložíme papírem na pečení.Z plátu listového těsta vykrájíme kolečka o Ø 5,5 cm a z poloviny vykrájíme ještě středy Ø 3,5 cm. Z jednoho…
Šunkové rolky nemusí být jen s křenovou šlehačkou. Tyto s česnekem jsou stejně dobré, jejich příprava je opravdu snadná a lehce si je můžete připravit doma. Je jen…
Slaný dort připravíme z toustového chleba, který protřeme směsí z pomazánkového másla, smetanového sýra, okurek a kapií a proložíme šunkou a sýrem. Povrch dortu ozdobíme…
Slaným dortem uděláte radost všem, kteří si nepotrpí na sladkosti, či si předsevzali, že zhubnou. Tento dort není tvořen toastovým chlebem, jak je obvyklé, proto je…
Velikonoční beránek už tradičně patří k oslavám svátků jara. Můžete ho upéct z různých těst, tento recept preferuje použití pomazánkového másla. Z hladké mouky bude…
Nevíte jakou netradiční a jedlou ozdobu připravit na velikonoční tabuli? Překvapte vaši rodinu velikonočními kuřátky a košíčky, které připravíte z vajec uvařených na…
Mezi jednu z nejdelších velikonoční tradic patří pečení beránka, který symbolizuje oběť Ježíše Krista. Upečený z těsta s jablky bude krásně vláčný. Beránka hojně…
Hned tři různé pomazánky se skrývají v tomto receptu. Každá z nich má však ve svém základu vajíčka. Jednu dochutíme sardelkou, do druhé přidáme štiplavý křen a ve třetí…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Odhalte kouzlo prvorepublikové kuchyně a oslavte 28. říjen speciálním slavnostním menu