Zeleninový salát s hříbky a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenSalát a cibuli promícháme (můžeme ochutit octem a vodou).Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmažíme lišky s masem.Ochutíme solí, pepřem a asi 3 lžičkami sójové omáčky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 120 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Salát a cibuli promícháme (můžeme ochutit octem a vodou).Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmažíme lišky s masem.Ochutíme solí, pepřem a asi 3 lžičkami sójové omáčky…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Arabská káva vás dostane vůní kardamomu i svou silou. Víte, jak ji správně uvařit?
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka