Tvarohová štola s marcipánovou náplní, oříšky a ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenOba cukry smicháme s vejci, tvarohem, rumem a změklým máslem. Mouku smicháme s pudinkovým práškem, sodou, špetkou soli a postupně ji přidáváme k vaječné směsi s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oba cukry smicháme s vejci, tvarohem, rumem a změklým máslem. Mouku smicháme s pudinkovým práškem, sodou, špetkou soli a postupně ji přidáváme k vaječné směsi s…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Holka u plotny radí: Jak uvařit francouzskou cibulačku? Bez vína se to neobejde!
Vzpomínky na Alžbětu II.: Britská královna milovala čokoládový dort a speciálně upravené sendviče
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule