Pikantní skopová játra
Recept ještě nebyl hodnocenJátra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Konzumní způsob života drancuje naši planetu. Řetězec Tesco apeluje na své zákazníky i zaměstnance, ať zbytečně neplýtva
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Medovníková roláda: Báječně vláčný a medem vonící moučník s karamelovým krémem se rozplývá na jazyku