Vepřové na česneku s maskarpone
Recept ještě nebyl hodnocenNa panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 354 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Co dokáže červená řepa? Snižuje krevní tlak, chrání srdce i mozek a zlepšuje stav pleti!
Jak správně připravit omáčku arrabbiata? Kromě kvalitních rajčat, bylinek a česneku do ní patří ještě jedna důležitá ingredience
Naše kuchařka 2: To nejlepší, co si můžete upéct nebo uvařit podle názorných videí. Druhá tištěná video kuchařka je tady!