Jarošovská pivní pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenNa jemném struhadle nastrouháme pivní sýr (kupodivu to jde dobře). Vložíme do misky a přidáme změklé máslo, majonézu, na jemno nakrájenou jarní cibulku a nasekané…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 23,33 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,67 g |
Na jemném struhadle nastrouháme pivní sýr (kupodivu to jde dobře). Vložíme do misky a přidáme změklé máslo, majonézu, na jemno nakrájenou jarní cibulku a nasekané…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Smažené jablečné kroužky v těstíčku: Snazší variace na jablka v županu voní skořicí a jednoduše se připravuje
Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta