Makaróny se žampióny a bylinkovo-sýrovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenMakaróny uvaříme ve větším množství osolené vody podle návodu, scedíme a uložíme do tepla. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, žampióny, rajčata, podlijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Makaróny uvaříme ve větším množství osolené vody podle návodu, scedíme a uložíme do tepla. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, žampióny, rajčata, podlijeme…
Ricottu, majonézu, česnek a cibuli dáme do mísy řádně promícháme. Přidáme tavený sýr a rozmixujeme ručním mixérem. Mažeme na pečivo, je to rychlé, pikantí a dobré.
Ricottu dáme do mísy a rozmícháme s vejcem a špetkou soli, přidáme prosátou mouku a rozpuštěné máslo, zpracujeme na hladké nelepivé těsto a necháme asi 5 minut odležet…
Ricottu, smetanu a cukr mícháme dohromady v robotu cca 5 minut. Na dno dortové formy naskládáme piškoty, které pokapeme kávou a zalijeme směsí. Postup opakujeme, tak,…
Česnek a cibule si oloupeme. Cibule nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Řapíkatý celer si opláchneme a také ho nakrájíme najemno Máslo vymícháme s Ricottou,…
Žloutek utřeme s máslem. Přidáme riccottu a zbytek surovin.. Smícháme dohromady a necháme 10 minut odpočinout.Tvoříme malé kuličky, které vhazujeme do vroucí, osolené…
Těsto vyválíme na vále s moukou na cca 6 plátků. Ricottu a tvaroh smícháme a osladíme. Jednotlivé plátky těsta potřeme krémem z ricotty a tvarohu a poklademe půlkami…
Považovali jste dosud kopřivy jen za nežádoucí plevel? Zásadní chyba – po patřičné úpravě se z nich totiž stává výtečná a zdravá lahůdka. Pokud chcete omáčky míň,…
Na vál připravíme mouku, nastrouhaný tuk, ricottu, prášek a cukr. Zpracujeme hladké těsto. Připravíme náplň z tvarohu, žloutku, cukru, pudinku a kůry.Z bílku ušleháme…
Nepečené dorty jsou osvěžujícím dezertem zejména v letních měsících. Sušenkový základ s máslem doplňuje lahodná smetana v kombinaci s ricottou. Dozdobeno a dochuceno je…
Pro milovníky domácích těstovin a zeleninových omáček máme skvělý tip. K těstovinám oblíbeného tvaru připravíme omáčku z pečené dýně a rajčat, kterou zjemníme ricottou.…
Na suchej panvici oprazime lieskove oriesky. Odstavime zo sporaka a nechame ich vychladnut. Susienky pomelieme ( postruhame), pridame pomlete lieskove oriesky a…
Vejce uvaříme, necháme vychladnout a oloupeme. Nastrouháme do mísy 5 bílků, 2 žloutky, přidáme ricottu, cibuli nakrájenou nadrobno, jogurt a dochutíme solí, pepřem a…
Kysanou smetanu smícháme s rozmačkaným česnekem a tymiánem (nesolíme, náplň je slaná dost). Z těsta vyválíme dva stejně velké pláty a jeden z nich (spodní) posypeme…
Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru na hladkou omáčku a dle potřeby dochutíme hrubozrnnou solí.Před podáváním omáčku prohřejeme v hrnci a můžeme servírovat s…
Troubu předehřejte na 170 stupňů, dno formy vyložte pečícím papírem. Sušenky rozmixujte a smíchejte s rozpuštěným máslem. Směs vsypte do připravené formy a upěchujte na …
Všechny suroviny spolu vyšleháme dohladka.Podáváme s pečivem a salátem.
Ořechy nasekáme nahrubo. Čokoládu nastrouháme. Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky utřeme s cukrem a se změklým máslem. Přidáme nastrouhanou čokoládu, prosáté kakao,…
Ricottu vyklopíme do mísy, přidáme nahrubo nastrouhanou červenou papriku a promícháme. Přidáme mletou červenou papriku, dochutíme podle potřeby solí a pepřem. Na závěr…
Mozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut.Smícháme ricottu, kopr,…
Rybičkové pomazánky můžeme připravit z mnoho různých druhů ryb. V tomto receptu použijeme tuňáka, ke kterému přidáme ricottu, mrkev, parmezán a tymián, který nám…
1. Těstovinové mušle uvaříme podle návodu, jen pozor, abychom je nepřevařili. (Spíše je lepší vařit je o 1 - 2 minutu méně, potom je hned propláchnout ve studené vodě.)…
Vepřové krkovičky s kostí vydatně z obou stran potřeme vyrobenou směsí ze soli, pepře, drceného kmínu, majoránky a červené papriky smíchané s 1 dl slunečnicového oleje.…
Mouku smícháme se solí, uděláme důlek, do důlku vlijeme dvě lžíce studené vody, přidáme studené ztuhlé máslo nakrájené na malé kostičky a rukama rychle vypracujeme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Holka u plotny radí: Upečte si domácí toustový chléb a ušetřete. Tenhle je nadýchaný a chutná božsky