Jarní tvarohová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenTvaroh vyšleháme s Provamelem. Kedlubnu i ředkvičky očistíme a nahrubo nastrouháme. Smícháme s tvarohem a šunkou pokrájenou na kostičky. Nakonec přidáme posekanou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tvaroh vyšleháme s Provamelem. Kedlubnu i ředkvičky očistíme a nahrubo nastrouháme. Smícháme s tvarohem a šunkou pokrájenou na kostičky. Nakonec přidáme posekanou…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Lékařka varuje: Na první pohled vypadají zdravě, ve skutečnosti jde o kalorické bomby. Na tyto potraviny při dietě pozor!
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové